Ime: Wjera - zowu me WjeckY ili Wjex
Godine: 16 (skoro 17)
Mesto stanovanja: Kotor, MNE
Shkola: Gimnazija - Shkolski Centar Kotor
Horoskopski znak: vaga - tipichna
Omiljena boja: crwena, plawa
Omiljeno jelo: pizza,
Omiljeni slatkish: sladoled & gumeni bomboni
Omiljeno pice: Hello mandarina
Muzika: R'n'B, Rap, Hip-Hop, Pop, Reggaeton
Omiljeno godishnje doba: ljeto
Hobi: ples, muzika, pjewanje
Si zaljubljen\a: yeah
U koga: Derricka Jamesa
Film: 'Shrek' swa 3 djela
Glumac\glumica: Julian McMahon, Derrick James/ Maite Perroni, Jessica Beil, Rose McGowan
Najpozheljniji mushkarac: DERRICK JAMES, ALFONSO HERRERA i DREW FULLER
Najlepsha zhena: maite perroni, angelina jolie(dok nije postala skelet) jaquline brakamontes
Najveci porok: Lijena...to mi je najweci porok.-.
Najveca zhelja: imam mnogo zhelja, ali zanemariwe su ako se radi o najwecoj...takwo neshto nemam...
Idealno letovanje: shpanija, barbados, hawaii
Idol: MAITE PERRONI, Rose McGowan & Anahi
Moto: 'Zhiwi zhiwot onakwim kakaw je, a ne kakwim zhelish da bude'; 'Manje je wishe'; 'Na narcisima swijet ostaje'; 'Ne idi u shkolu, kome je shkola 'leba dala'
Kad se probudim,prvo...:pomislim dje sam i shto sam...a zatim shta treba da radim toga dana ;P
Ne mogu bez...:mob-a, muzike, shoppinga i NAJWAZHNIJE - smijeha - bez toga ne mogu da zhiwim
Sa sobom uvek nosim...:mobilni telefon, labello, sjaj, papirnate maramice i traku za kosu...i torbu da to swe fino stane
Nikada ne bih...: izdala osobu koju wolim, to mi je nezamisliwo
Za maskenbal bih odabrao\la kostim...:crne udowice ili pudlice
3 vrline:iskrenost, 'luda na kub', pozhrtwowanost
3 mane:pozhrtwowanost takodje, preglasno prichanje, twrdoglawost
Kod sebe bih promenio\la: shto se tiche izgleda, swe je sawrsheno...shto se tiche osobina...ne znam mozhda da budem malo ratobornija za sebe...a ne toliko za druge...
Svaki dan...:je poseban. Treba ga i dozhiwjeti tako!
Da bi me neko privukao,mora biti...:pa prije swega zaban. Iskreno, izgled je na zadnjem mjestu. Osoba, po meni, mora imati dobar smisao za humor da bi mi se mogla priblizhiti na manje od 2 metra...
Na sagovorniku prvo primetim...:ochi. to je ogledalo dushe. po ochima znash kakwa je ko osoba. a i po meni, to je najsexy dio tijela na suprotnom polu...
Nikada ne bih zhiveo\la u ...: Budwi. Mrzim to selo iz dna dushe.
Kad sam srecan\na...:Mashem rukama, pleshem(makar na sred ulice) i smijem se
Kad sam tuzhan\na...:zatworim se u sobu pustim muziku i plachem...