Charmed ~Ako volite Charmed na pravom ste mestu~ |
|
| Kritike | |
| | Autor | Poruka |
---|
_N*i~N*a_A*d~M*i~N_ Admin
Broj poruka : 101 Godina : 29 Datum upisa : 01.09.2007
| Naslov: Kritike Ned Sep 02, 2007 1:43 am | |
| Kritikujte nas ako smo zasluzili... | |
| | | Lady_Halliwell Najnoviji clan
Broj poruka : 42 Godina : 34 Location : With Derrick ;) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Kritike Pon Sep 03, 2007 2:11 pm | |
| pa ewo imam par kritika, ne zlonamjernih... prwo shto se tiche izgleda foruma, mislim da biste trebali da stawite neke weselije boje i ljepshu temu owako je nekako morbidan zatim wetjina tema je razbacana, to biste mogli da fino sredite (npr. pohwale, predlozi, kritike da ide u jednom subforumu) to je to za sad | |
| | | _N*i~N*a_A*d~M*i~N_ Admin
| Naslov: Re: Kritike Pon Sep 03, 2007 2:37 pm | |
| - Lady_Halliwell ::
- pa ewo imam par kritika, ne zlonamjernih...
prwo shto se tiche izgleda foruma, mislim da biste trebali da stawite neke weselije boje i ljepshu temu owako je nekako morbidan zatim wetjina tema je razbacana, to biste mogli da fino sredite (npr. pohwale, predlozi, kritike da ide u jednom subforumu)
to je to za sad E pa da ti odg... 1.Sto se boja tice one su ipak vestice i njihova boja je crna... 2.To cu jos videti verovatno cu srediti razmisljala sam o tome... | |
| | | Lady_Halliwell Najnoviji clan
Broj poruka : 42 Godina : 34 Location : With Derrick ;) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Kritike Pon Sep 03, 2007 3:15 pm | |
| pa dobro...ali mozhesh mnogo ljepshe da naprawish al ako se tebi swidja ok | |
| | | _N*i~N*a_A*d~M*i~N_ Admin
| | | | N!N@ Najnoviji clan
Broj poruka : 53 Godina : 29 Location : negde u svetu magije... Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Kritike Pon Sep 03, 2007 4:37 pm | |
| | |
| | | milica Najnoviji clan
Broj poruka : 24 Godina : 32 Location : ~In Charmed House~ Datum upisa : 19.05.2008
| Naslov: Re: Kritike Čet Jul 17, 2008 1:49 am | |
| NIKO NE DOLAZI NA FORUM!!!!!!VI STE OCIGLEDNO ZABORAVILI DA UOPSTE POSTOJI!!!!!KOJI CE FAN DA ZABORAVI SVOJU OMILJENU SERIJU??NIKO,JEDINO OVDE!!!!! DAJTE LJUDI,DODJITE,NEKA FORUM OZIVI..... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kritike | |
| |
| | | | Kritike | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|